1 κενά/υγροποίηση

1.Σβήνω και μετά μετά ανοίγω πρόταση διαφορετική.Τί να λέμε,στην δεξιά τσέπη όλα σε νανουρίζουν γλυκά.Πιο κάτω κάτι που είναι κάπως αρσενικό ή θηλυκό εν μέρει (θέλει να έχει μπάλες για να παίζει και όρχεις για να μαζεύει αντίστοιχα)ναι όπα ναι σου ακί ακί κριτική.Η λεωφόρος αγάπες δεν γκρεμίζονται αλλάζει όψη τικιτίκι ,με ένα και μόνο όνειρο σου.
2.Ο μιχάλης σηκώθηκε νωρίς.Οι πανελλήνιες,η εξαταταστική,το πρώτο γαλήσι ή στύση είχαν ήδη ολοκληρωθεί.Ακόμα και ο στρατός ήταν μια απόσταση άλμα εις ύψος. Η ελένη αναφέρει σχετικά στο αίθριο μέηλ μουτής:
αν θες
αν με θες
να με θες
αν θελω
αν σε θελω
να σε θελω

ΣΕ ΘΕΛΩ
3.Δέκα λεπτά πριν βρέξει το μάτι ή ο ουρανός (ααααγάπη μου αγαπμου ααγαα)ανοίγουμε όλοι το ημερολόγιο και χαμπαριάζουμε τις σελίδες.Ύστερα το κροτάλισμα παίρνει την δάδα και ρέει άφθονο ενώ έχει ήδη πολτοποιηθεί(δεν χρειάζεται να αναφέρω οδηγίες εντός ή εκτός παρενθέσεως)
4.Στα λεπτά μπουτάκια σου έχω βγάλει ρίζες,και κάτω απ΄το δέρμα (το ίδιο, με σίγμα κεφαλαίο)Σου, κατασκοπεύω τον έρωτα μου για την ξανθιά κουφάλα.Κουφάλα ειν οίστρος.Βάζεις πιτζάμες,βγάνεις βυζά τραβάω και τραβιέμαι μέχρι το στόμιο γίνει μαύρο κατάμαυρο απο στάχτη και σέλιο σάλιο.Μάμα!Τί πίνεις όταν τα τοποθετείς όλα όξω;ΝΝΝΝΕΡΟ!ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΕΙΣ huh;live baby live!Bάζεις και κρέμα,αυτο δεν το έβαλες.Κι όμως.
Στο 5. που ήταν στην αρχή και θα 'πρεπε να ήταν στο τέλος,ο τεώς όμορφος λέπε έγινε χλιδή.Με άλλα λόγια που αγαπάς και αγαπώ,λα αλλά δεν συγκρατείς αν δεν συγκαώ,όλα ομαδοποιήθηκαν ένομα και άφραγκα.Τα στερητικά παρουσιάζουν άνθιση,τυχαίο μπάμη μπεν;Τώρα που το δίχτυ ω! είναι ψηλά, τα παπάκια μου κολυμπάνε δίχως βέτο.Αρκεί αν όχι αρκούσε που γεννήθηκα το 108ξδ εε κατσε πμμμ πουφ α ναι να οπ αππ 1980.